Øynene står i fokus når det gjelder vårt kroppsspråk, uttrykk og mellommenneskelige relasjoner.

Semi Permanent eyeliner skaper en naturlig ramme rundt øyet og forbedrer øyeformen radikalt. Øyeområdet blir åpnet, utvidet og lysnet, øynene vil få bedre kontur og  illusjonen av tykke og voluminøse vipper vil oppstå.

Semi Permanent eyeliner kan erstatte din daglige øyesminke, eller definere øynene bedre hvis du har mistet øyevipper grunnet sykdom eller annet. Godt designet eyeliner med riktig valg av tykkelse og stil, gir deg et perfekt resultat som er vannfast, flekkbestandig og langvarig.

I tillegg til at det er lettvint og bekvemmelig, er Semi Permanent eyeliner den perfekte løsningen for alle med allergi, kontaktlinsefølsomhet, synsproblemer, en ustødige hånd, eller en aktiv livsstil.

En kunstnerisk designet eyeliner sørger for at plassering av linjen og valg av farge kan bidra til å korrigere utseendet på visse øyeformer og illudere symmetri der det forekommer ansiktsasymmetri.

Прикрепления: Image 1
Категория: Permanent makeup | Просмотров: 1145 | Добавил: jovitav88 | Дата: 2020-10-22 | Комментарии (0)

Permanent_makeup.png

Permanent makeup har økt i popularitet de senere årene. Dette handler ganske enkelt om at hverdagen for de fleste har blitt ganske så hektisk. De fleste kvinner i dag har simpelthen ikke tid til å sminke seg i evigheter på morgenen. Det er her permanent makeup fortsatt gir deg den freshe og fine looken, uten at du trenger å bruke tid. Jovitas kan hjelpe deg med permanent makeup, slik at du får en enklere morgenrutine. Stå opp nesten helt klar for hverdagen med PMU fra Jovitas!

Категория: Permanent makeup | Просмотров: 780 | Добавил: raymonvermont93 | Дата: 2020-02-26

Kontakt

Besøk meg

„Asker Hud og Velvære“

Knudaskersvei 28 B 1383 Asker

Vi holder til i Knudaskersvei 28 B i helsebygget på Trekanten kjøpesenter. Du vil finne oss mellom Trekanten legesenter og øyelege Klyve. Det er inngang fra toppen av trekanten vis a vis servicetorget men du kan også komme dit fra kjøpesenter ved å gå til 3 etg ved Christiania belysning, inn ved siden av de og følg skilt heis til helsesenter og da det opp en etg.

Det er 2 timer gratis parkering på Trekanten eller det er parkering på taket mot betaling.

Velkommen til oss!

+47 90 2686 22
Følg meg på sosiale medier for siste nytt, oppdateringer, konkurranser og mer.

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10:00 - 18:00
Søndag: Stengt