Øynene står i fokus når det gjelder vårt kroppsspråk, uttrykk og mellommenneskelige relasjoner.

Semi Permanent eyeliner skaper en naturlig ramme rundt øyet og forbedrer øyeformen radikalt. Øyeområdet blir åpnet, utvidet og lysnet, øynene vil få bedre kontur og  illusjonen av tykke og voluminøse vipper vil oppstå.

Semi Permanent eyeliner kan erstatte din daglige øyesminke, eller definere øynene bedre hvis du har mistet øyevipper grunnet sykdom eller annet. Godt designet eyeliner med riktig valg av tykkelse og stil, gir deg et perfekt resultat som er vannfast, flekkbestandig og langvarig.

I tillegg til at det er lettvint og bekvemmelig, er Semi Permanent eyeliner den perfekte løsningen for alle med allergi, kontaktlinsefølsomhet, synsproblemer, en ustødige hånd, eller en aktiv livsstil.

En kunstnerisk designet eyeliner sørger for at plassering av linjen og valg av farge kan bidra til å korrigere utseendet på visse øyeformer og illudere symmetri der det forekommer ansiktsasymmetri.

Прикрепления: Image 1
Категория: Permanent makeup | Просмотров: 22 | Добавил: jovitav88 | Дата: 2020-10-22 | Комментарии (0)

Permanent_makeup.png

Permanent makeup har økt i popularitet de senere årene. Dette handler ganske enkelt om at hverdagen for de fleste har blitt ganske så hektisk. De fleste kvinner i dag har simpelthen ikke tid til å sminke seg i evigheter på morgenen. Det er her permanent makeup fortsatt gir deg den freshe og fine looken, uten at du trenger å bruke tid. Jovitas kan hjelpe deg med permanent makeup, slik at du får en enklere morgenrutine. Stå opp nesten helt klar for hverdagen med PMU fra Jovitas!

Категория: Permanent makeup | Просмотров: 227 | Добавил: raymonvermont93 | Дата: 2020-02-26

Kontakt

Besøk meg

„Natural Beauty Clinic“ i Oslo sentrum
Pilestredet 43B, 0350 Oslo
Lokalene ligger rett ved høgskolen på Pilestredet/Bislett.
„Angel Beauty“
Kongens gate 16, 3717 Skien
+47 90 2686 22
Følg meg på sosiale medier for siste nytt, oppdateringer, konkurranser og mer.

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag – jobber i Skien etter avtale
Søndag: Stengt